Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tar hellre en hård spark i magen än höra från en vän "ryck upp dej"


Sorg kan skrämma

Tänker inte måla på
ett falskt leende
Sjunga en glad sång

/för att upprätthålla ditt självbedrägeri/

Tänker inte stänga av eller
stänga in min sorg
Den har sin egna tid

/Du kan behålla din egna förljugna strategi/

Störs du av mina tragiska uttryck
Som du inte kan distrahera
med prat om väder och vind

/Kräver inte att du ska vara den som förstå/

Stanna inte här och slösa
med min tid för att läka
Du ger mej ingen ärlig tröst ändå

/Så vänd dej bara om och gå.../


(Copyright - © Susanna Bylund)






Fri vers (Fri form) av Racel Rosa
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-22 22:38



Bookmark and Share


  louisegirl
Mycket bra skrivet
2015-08-04

  Lasseman VIP
Wow!.. jösses så bra skrivet.. och så sant
2015-08-04

  Concrete
Jag tar också hellre en spark i magen än ett "ryck upp dej, du kan ju inte bara sitta där.", från en vän.
Jag tar hellre förståelse framför glädje när jag är ledsen. Bra text, med fint flyt.
2015-07-31

  Valter Örn VIP
Förnumstiga kommentarer kan man vara utan. Ska man kunna hjälpa en annan människa så måste man veta det som den hjälpbehövande vet om sin situation. Sören Kirkegaard har skrivit så vist om detta. Finns att söka på nätet.

2015-07-26

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt!
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa