Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abra kadabra

___________________________

Dags för livsviktiga förändringar
Och jag är den enda som kan göra
skissen till Mitt livs måbättre lista

Efter mycket smärta och trots
ännu mer än jag borde klarat av en tid
har viktiga tankegrunder etablerats

Bara med hjälp av mitt Eget trollspö!

___________________________

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-25 01:55



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra och så sant
Kramar
2015-07-26

  Lars Hedlin
Gillar din text mycket! Ett steg mot ljusare tider ..kram
2015-07-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastiska ord i mod och styrka! All lycka till önskas du.
2015-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet!
Bra.
2015-07-25

    ej medlem längre
Att hitta vägar till förändring......ett steg i rätt riktning!
Med tankarnas hjälp kan mycket förändras...
2015-07-25

    ej medlem längre
Trolla inte bort dig själv bara:) Gillar sista versen särskilt.
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP