Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i minom tid

 

 

tar jag tag

när det passar

eller ge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dig av

 

 

 




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-25 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP