Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och min ryggrad

Jag och min ryggrad
är ute och går.
Äntligen.
Har saknat mig så.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-07-26 11:07



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Bokmärker
2015-08-31

  Annie b'larsson VIP
Åh, vad bra...stå på!
2015-08-01

  Anya VIP
Vilken talande text om att hitta sitt jag igen. Gillar!
2015-07-27

    ej medlem längre
Reflekterar åt alla håll, den här! Snyggt!
2015-07-27

  katastrofromantiker
Hihi.
Fick mig fnissa lite förnöjt :)
2015-07-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Och det låter helt underbart! Bara att gratulera till denna läkning.
2015-07-26

  Marita Ohlquist VIP
På några få rader förmedlar du en stor förändring i ditt liv!
Bravo.
2015-07-26

    ej medlem längre
Rader som griper tag ..
Mycket bra ...
2015-07-26

    ej medlem längre
Ord som säger så mycket mer än ögat ser. Tycker om din liknelse. Mycket.
2015-07-26

  i af apa
ryggradar,
det är nåt
speciellt med
det...!!

fin dubbelbotten!
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP