Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ironi om att passa in och inte avvika med hjälp av kemi på burk..


Lycka på recept

Två tabletter om dagen

Sällskap över en kopp kaffe
Trevligt och trivsamt prat om gardiners
färg och form
Nya spännande serier på tv

Skvaller om grannen
Som misslyckats och
hamnat utanför ramen

Plötsligt blir behoven enkla

Varför krångla till livet ?


(Copyright - © Susanna Bylund)




Fri vers av Racel Rosa
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-26 18:58



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärd text, ja !
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa