Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du






jag tycker du är toppen

du får det att pirra i kroppen

små gnistor tänds

till en flammande eld

heta vågor sköljer fram

på stormande hav

kan aldrig få nog av din längtan och lusta

efteråt vi båda behöver pusta

jag tycker du är toppen

du och goa gulle-snoppen

den är len och fin

vill gärna klappas och smekas

sedan dyka i våta , varma grottan

för att explodera i en befriande orgasm

jag tycker du är toppen

ända upp till knoppen










Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-27 11:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
lustans poesi, ja !
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP