Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright : Soligajag_1


En dag att minnas.

Denna dag slog jag upp gluggarna med
öppet sinne.
Ett stort leende blev till
skratt och förhoppningar.

Satt i mina egna tankar till
resans början.
Nu klev jag in i nästa färdmedel
och såg in i min 'bloggväns' ögon så glada
och uppspelta.

Kramade varann , sen slog jag mig ner
bredvid henne och
'Bubblandet' började .
Roliga händelser och foton delades.
Va skoj att ses på detta sätt.

Nu är vi framme i storstadens rus,
magen knorrade och ville ha nåt till livs.
Genast tågade vi till första
bästa Cafe- Vetekatten.

Fortsatte vårat samspråk med olika
anekdoter ur våra livs kalender.
Skrattade gott åt vissa galenskaper
vi båda gjort under resans gång.

Dagen försvann i ett 'huj' ,
nu visar uret fjorton och trettio.
Hungern tog över ,
denna gång landade vi på
'Engelen' utav alla paradis i storstadens rus.

Njöt som bara den av oxfile' planka
medans vännen min valde lax.
Dessa apparater åkte fram,
klick, klick . . Nu har vi fått med allt.

Ännu fanns det tid kvar till shopping,
Gudruns butik låg intill där vi slank in.
Vad ska man säga men färgerna
va 'huller om buller' för mig. .

Tänk att vi hann med en Kaffe och bakelse
innan hemfärd.
Landade med våran packning till slut,
pustade ut . .

Vilken fantastisk dag vi har haft
sa vi samtidigt och log !!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-28 09:32



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Vilken härlig dag du skildrat så fint!
2015-07-29

  louisegirl
Åh vilken härlig dag i huvudstaden...
Tack för att du delat med dig, i din fina dikt.
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP