Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Karl-Erik Castlin vän och skådespelare på Roj


Teaterkungen


Tack för konsten, vän och vindpust
Allas broder var du väl
vaudevillens egen konung
gubben Glader, farbrorn Snäll

Vad du bullrar i mitt minne
Etern skrattar, det är du
Alla rymdens stjärnor dansar
för du är ju hos dem nu

Den man minns skall alltid leva
Dig kan ingen glömma lätt
Tack för värmen som du skänkte
för din ande, rätt och slätt.



25/4 2014




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-29 22:38



Bookmark and Share


  Glöden VIP
Fin hyllning!
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP