Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna

Det är tankarna som får dig fri
Det är tankarna som får lyckan att gå förbi

Det är tankarna som ger hopp
Det är tankarna som smärtar din kropp

Det är tankarna som kan ta dig till magiska platser
Det är tankarna som får dig att hoppa ifrån avsatser.

Det är tankarna som får dig att älska ditt jag
Det är tankarna som får dig att hata dig idag

Det är tankarna som tystnar dig
Det är dina tankar som skrämmer mig




Bunden vers (Rim) av BlurryFace
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-30 11:56



Bookmark and Share


  Thurizas
Klockren
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

BlurryFace
BlurryFace