Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en låttext. Inspiration är hämtad från lite olika dikter jag skrivit tidigare. Musikaliskt kommer inspirationen främst från Susanne Sundfør, Kent och Lorentz. Låten hittar ni här: https://soundcloud.com/wenskap/varulvar


Varulvar

Jag tror din ande smög sig in på mitt rum
Mina ögon som skärmar på 20 tum
Månljus flyter som mjölk mellan hyreshusen
Mitt magnetfält sprakar, jag är sömlös igen

Ska vi mötas?
Jag tror att jag känner igen dig
På ditt hår och din blick
som ristat frågor i mig
På något sätt så vet jag
du kommer sluka mig hel
men när jag känner din doft
glömmer jag bort det

Har lämnat alla änglar, du är full på heligt vin
Du är en gnista, natten är ditt nitroglycerin
Du lever nu, du lever nu, du lever fuck allting
Du lever fuck allting
Som du brinner kommer du nog ta slut ganska fort
Som en cigarett

Ska vi mötas?
Jag tror att jag känner igen dig
På ditt hår och din blick
som ristat frågor i mig
På något sätt så vet jag
du kommer sluka mig hel
men när jag känner din kropp
skiter jag i det

Jag vill träffas
Jag drömmer om din perfekta hals
När du ser på mig
har jag inte längre en chans
En löpeld rusar i blodet
Dina tänder fastnar i mig
Jag vill fästa med dig, så fäst dig i mig



https://soundcloud.com/wenskap/varulvar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-30 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP