Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Sista dagen att Njuta av lugnet .

Sitter här och drömmer mig bort
från allt kaos och dessa människor
som flyr på ett eller annat sätt.

Solens strålar försöker tränga igenom
alla moln som bildas mer och mer.

Snälla Moder Jord
ge mig näring och grönska
just denna sista dag innan
uret ljuder och allvaret tar vid.

Känner en inre frid av dessa
dagar kroppen legat i dvala.
Njuter och ler brett till alla
som behöver ett varmt leende
denna dag!

Ibland vandrar tankarna åt fel håll,
Varför ska man tänka på alla
därute i vimlet som far illa på olika vis.

Det ger mig en sådan energi och kärlek,
min kran är pånyttfödd då.
Med denna kraft som jag bär inom mig,
strålar det ut så mycket värme.

Det sjuder i hela mig som sedan
exploderar i kaskader av eoner
som landar just där den behövs mest.

Nu har lugnet infunnit sig
och jag kan njuta. .





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-31 09:14



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Precis så ... du har så sant så ... låt oss njuta och vara och låt allt annat vara/kram
2015-08-03

  louisegirl
Så underbart och nära skrivet...
Hoppas du nu får en njut full sista dag, innan allvaret tar vid igen <3

2015-07-31

  Ronny Berk
så kan vara när drömmen vägleder diktarjaget, ja !
2015-07-31

  Ronny Berk
så kan vara när drömmen vägleder diktarjaget, ja !
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP