Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lokaldemokraterna

Under senare år har det varit på modet att beslutsfattande skall komma närmare folket och att kommuner och landsting ska få besluta lokalt. Kanske en from demokratisk förhoppning.

Men som alltid lurar en orm i paradiset. Åtgärder riskerar att inte bli likvärdiga i hela landet.

Det kan ju också vara så att i högre instans, t.ex riksdag och regering så kan det kännas skönt att slippa det direkta ansvaret för åtgärder som man ideligen måste stå till svars för.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-31 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP