Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du överraskar som vanligt

gamla minnen väller över mig

när jag känner hettan i kroppen

 

och vad är det då som är så

härligt och översvallande

dränker mig i varma vågor

 

jo åter igen solen

på min kropp vilandes

i solstolen i någon

i garderoben upphittad

gammal solbehå

knuten i nacken

 

där gungar jag bort

i minnen om varma 

sommardagar

när jag var  barn

och kunde bli skjutsad

till badet

 

på cykel

eller i bil

 

min längtan går

som vanligt till sand

mellan tårna

och en befriande

avslappning i kylan

och värmen

hopmixad

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-01 15:08



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Njutbart skaldat av dig där du då satt i solen och mindes tider sen förr/kram
2015-09-03

  Jaseph
Starka minnen. Enkelt och rakt berättat. Solen är vår vän!
2015-08-04

  Lars Hedlin
Stark är känslan i din etxt
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP