Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stairways to hell.


Skilsmässan

När  han skilde
sig från barnens mor
gick han ner
sig
rejält

ilska 
blev våld

aggression
en del
av hans
vardag

han straffknullade
brudar
på rad

och vaknade

upp 

på köksgolvet

nerpissad

och tänkte;


Är det
här 
mitt

nya liv?




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-01 18:03



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så tragiskt!
Sådana känslor har vi alla. . Inte konstigt alls!!
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP