Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppens arkitektur


personligheten i dina hörn
linjerade formationer

möjligheten att ta en kurva
en komplexitet så unik
i varje kavitet

som i de bästa av världar skapar en vy

en insikt i köttet

strukturerad
tänjbar
som nervtrådars skira vindlingar

kärlens scenografi
fyllt av liv

tematisk struktur 

skör
ibland bara uppkäftig

organismen är behäftad med en skörhet
en paradox som inte alltid bär
tyvärr




Fri vers av aftermath
Läst 1762 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2006-04-19 22:10



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
det här är fantastiska rader -

funderade över temat tidigare
i kväll -

hur jag kan vara så fullständigt
fokuserad på min kvinna, när
vinet flödar i den omslutande
natten, och så vid 17.33 en ons-
dag eftermiddag började vi
tjaffsa om något totalt oväsen-
tligt, blev ovänner, och tycte
ömsesidigt att vi var fula till-
sammans -

märkliga äro herrens vägar -

tack igen för stor god poesi -
2007-11-21

  Inkarasilas
Vilket konstaterande över människan,
\'skörhet som inte bär tyvärr\',
Kirurgi på hög nivå, skalpellen skär
snyggt.
2007-10-01

  O_regelbunden
Tack för denna. Vackert skriven & beskriven :)
2007-03-05

  asplausibelt
Wow. Rysningar. Överraskande och fräscht, eget. Äkta poesi låter ingen tala för sig. Mycket bra!
Kramar från Sandra
2007-02-27

  Azerola
att kroppens arkitektur tilltalade så mycket visste jag inte. TACK! Du är öppen för alla möjligheter som gör dig unik. För det är du. Du verkar ha en fin personlighet också. du är en outstanding diktskrivare i mina ögon.
2006-11-26

  Marita Walldén
Så kantiga ord som skrivna av dig blir runda och smekande. Otroligt att läsa när man väl greppar det. Tack!
2006-05-18

  Sjörövarbabe
Hårda och kliniska ord som beskriver något mjukt och lite abstrakt. Resultatet blir fantastiskt. Snyggt skrivet!
2006-05-02

    ej medlem längre
du är innanför huden
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp