Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Euphoooriaaaa...!


EPA


En kö av hattar, rockar
och förväntan
men
är det verkligen så
att huset är som
en marknad på torget

Hon står nästan sist
tittar förstulet framåt

Nej, inga husdjur släpps in
Paret framför
går iväg, ilsket rytande

Skvalmusik hörs
i entrén

Längre bort
runda skira taklampor
markerar var
smörgåskaféet finns
Snacka om nyheter!

När hon lämnar
snömodden
bakom sig
upptäcker hon
ett hav av
billiga priser.



31/7 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-01 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP