Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är de fina!


Gamla tanters hattar


Trivsamt trådar i plymer svajar
skira slöjor för vinden vajar
lekfullt blå eller ilsket röda
Somliga av dem kan tyckas spröda
Andra likt himlen hänger tunga
– ingenting för den glättigt unga
Aldrig de är sina syskon lika
– för ingen enda skall modet svika
hur än vi andra så myndigt skrattar
åt dessa gamla tanters hattar.



13/5 1987




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-01 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP