Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svart hål


Gropen


Den åt som ett djur
men var tyst som en kofta
stilla som en vilande
djup som en brunn genom tiden

Den åt mina tankar
när jag blickade nedåt
Sedan mindes jag intet
mitt huvud var tomt,
berövat på alla drömmar

Den fanns i mitten av ett hus
under en trappa,
fortsatte meter efter meter
Det var galet, vems var verket

För man kan inte ha
en grop i sin tillvaro
känna dess närvaro
i nyterhet som sömn.



11/7 2011




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-02 12:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-08-02

  Nanna X
Nej en sån där grop kan man ju inte leva med i längden...
2015-08-02

    ej medlem längre
Tänker nu så jag gör det som jag brukar jag skriver som jag är och du skrev som du visste om det som är
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP