Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde

 

Om jag kunde fånga en skimrande dröm

och bevara dess skönhet och glans

skulle jag ge dig dess glittrande sång

i en virvlande smäktande dans

 

Om jag kunde bygga en skön oas

där du får uppleva frid och ro

då skulle friskt vatten porla fram

och alla dina sorger bero

 

Om jag kunde ta alla dina problem

och i havets djup kasta dem ner

skulle jag göra det i ett ögonblick

så att du aldrig mer dem ser

 

Om jag kunde tända en fyrbåk på din väg

så att du fann din bestämmelse nu

då skulle jag samla all världens eld

och fröjdas åt det som är du




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 658 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-08-03 00:42



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Applåder i massor!
Jag gillar denna dikt riktigt mycket :)
Underbart, fantastiskt!
2016-07-11

  Alysse VIP
Älskar denna dikt som är fylld av kärlek och omtanke. Så fint skriven!
2016-03-06

  Valter Örn VIP
En vacker dikt från en varm själ:)
2015-08-19

    ej medlem längre
Underbart vackert diktat ...
2015-08-07

  Maj-Lis VIP
Mycket vackert
2015-08-03

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt, sångtext kanske.
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*