Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förnyelsehaiku x 5


Haiku 12 till 16


Den döda kroppen
blir mull
från mull skall jordgubbar komma

Snäckan blir sand
sanden blir sten
på stenen skall snäckor bo

Stjärnan föds
ur det som en gång var
en annan stjärna

Huset i skogen
brinner ned
ur sotet skall trädet spira

När vattnet rinner undan
kommer det att
fyllas på.



4/8 2015




Bunden vers (Haiku) av Lena Söderkvist VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-05 13:50



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Evigt kretslopp som vi är del av
vackert och musikaliskt.
2015-08-07

  Nanna X
Den här känns riktigt japansk :-)
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP