Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AAA i Huliganism.


Curva Ladulås

Staden Jönköping
och Jönköpings Södra IF
har längtat
efter Allsvenskan
sedan 1970.

I synnerhet
deras otroligt
tålmodiga
starka
och stolta Firma
Green Machine Boxing

som alltid står upp

för

Curva Ladulås.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 769 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-05 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP