Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg att du aldrig älskade mig

KOM IGENRÅÅÅ!!!!
Skrik det bara,
Säg det bara,
Släng det rakt på mig,
Kasta det rätt på mig,
Tryck det rätt upp i ansiktet,
På mig,
Rista in det,
På min kropp,
Med dina sylvassa naglar,
För jag kan svära på,
Att det är så dina ord känns,
När du spottar ut dom,
Så skrik,
Så säg,
Att du inte älskar mig längre,
Eller nej,
Gör det ännu värre,
Strö salt i mina vidöppna,
blödande sår,
Och skrik,
Nej säg,
Att du ALDRIG älskade mig!
Säg att du tröttnat på mig,
Att jag är tråkig,
På fest,
I köket,
I sängen,
Säg att jag inte betyder något längre,
Att du inte bryr dig något längre,
Om vad som händer med mig,
Trots att du mycket väl vet om,
Att jag är en klyschig poet,
Och att när vi gjort slut,
Kommer jag inte kunna skriva dikter,
På flera månader,
Så säg istället,
att du aldrig brytt dig,
Säg att jag bara varit ett tidsfördriv,
Säg Att jag aldrig haft någon inverkan på,
dig och ditt liv,
Säg att det är bäst för dig,
Att vara utan mig,
Säg att du vill lämna mig,
Säg Att du önskar att du aldrig träffat mig,
Att du aldrig vill höra av mig igen,
Och att du ska blockera mig,
På alla sociala medier som går,
Riv sönder mig,
Tills bara mina rosa moln om dig,
Kvarstår,
För jag har förälskat mig
I vartenda del av dig
Och jag har förälskat mig
I allt du gör
Så pass till den grad
Att dina sylvassa ord
Som skär likt nålar
Mot min hud
Numera Känns som Amors pilar
Så Säg att jag kysstes dåligt,
Säg Att jag hånglade dåligt,
Säg att vårt sex var jävligt dåligt,
Och Säg,
Att mina kompisar är snyggare,
Och Att jag är den fulaste i mitt gäng,
Och att du tänkt på min bästa vän,
När vi låg,
Och du höll om mig en hel natt,
Säg att jag aldrig älskade dig, tillräckligt,
Djupt,
Högt,
Äkta,
Krossa alla dagdrömmar,
jag haft om en framtid för oss två,
Och gör om dom,
till mina mardrömmar,
Slå sönder min bröstkorg,
Bänd upp mina revben,
Punktera mina lungor,
Och slit ut mitt hjärta,
Håll det i dina händer,
Nu bokstavligt talat,
Och krossa det,
Låt artärerna spricka,
Låt blodet rinna mellan dina fingrar,
Ta gasolin,
Och tänd eld på det som är kvar,
Tänd eld på mig,
Och låt mig lysa upp,
Likt fyrverkerier,
En kall decembernatt,
Och medan jag sopar upp askan
Av det som återstår
Av mitt hjärta
Och lägger det i dina kalla händer
Så se på mig
Och viska
Att det är slut nu
Och att du lämnar mig nu
Så kom igen då...
Vad väntar du på?...






Fri vers (Spoken word/Slam) av elisophie
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-05 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elisophie
elisophie