Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlek är ett attentat

Vår kärlek är ett attentat,
Vår kärlek är explosioner,
Mot allting som någonsin varit,
Vår kärlek är krossade knogar,
som knäcks,
när dom slår mot grå betong,
Vår kärlek är ett fullskaligt krig,
Där våra våta kyssar,
är bomber som faller,
Granater som kastas,
Pistolskott som avlossas,
Under kyliga vårmorgnar,
När jag sover med benet utanför,
Och ditt täcke har ramlat av oss,
Efter att vi förenats,
Och du förför mig,
Gång på gång,
Och du förgör mig,
Gång på gång,
För vår kärlek är ett luftattentat,
Med stridsplan av 44 kaliber,
Vår kärlek är stormiga hav,
Där regnet piskar dig i ansiktet,
Och du pussar mig på kinden,
Likt en stilla sommarvind,
Vår kärlek är naturkatastrofer,
Och du tar mig alltid åter,
Till din famn,
Hur mycket vi än skriker och gråter,
Ty våra hjärtan är vilda djur,
På savannens törstande del,
Som sliter sina offer i stycken,
Och mitt hjärta slår så hårt,
Att det har rivit upp min bröstkorg,
Vår kärlek är sirenljud,
Blinkande ljus,
Och jag drabbas av epilepsi,
Precis som du också gör,
Så kyss mig,
Mellan benen,
Tills jag skakar,
Vår kärlek är en revolution,
Bengaliska eldar,
Och om jag är Julia,
Så är du Romeo,
Vår kärlek är taggiga rosenbuskar,
Vackert att se på,
Men gör ont om du rör vid på fel sätt,
Vår kärlek är orkanvindar,
Som slår sönder städer,
För vår kärlek är en jordbävning,
Och när jorden går under,
Vill jag att dina ögon ska vara det,
sista jag ser,
Vår kärlek är jordskred,
tsunamis och översvämmade floder,
Vår kärlek är det största,
jag någonsin har sett i abstrakt form,
Vår kärlek är monument,
Och vår kärlek är sakrament,
Eller nej... Nej...
Vår kärlek är...
Som ingenting annat.




Fri vers (Fri form) av elisophie
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-24 09:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
helt sonika underbar!
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

elisophie
elisophie