Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidelse



när du känner allt

du betraktar och är
vattenfallet
du tänder eldar
du brinner i
du svingar dig i lianer
över lagunens hungriga vilddjur

landar i en utslagen ros

ditt liv är ett krig
i paradiset
där inget är dig främmande
där du inget tar för givet

du skälver inför var sekund
tiden har aldrig spelat nån roll

du vrålar av åtrå till känslan
dör i en trängtande kyss

när du känner allt
då när ingenting hänt




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-06 09:57



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
snygg poesi - fint att läsa en morgon som denna
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP