Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sfljagofilkmdeljbhfikugjfoäeö osv


Skimmer

De kallar oss drömmare, men vi är de som inte sover
Jordnära och organiska
fuktiga, maniska
I slutna rum för vi samhället framåt
kopplar samman våra sinnen för att bli större än oss själva
Vi är staten som upphör

Ljusåren strimlas längs sidorna
Vi kastar eld om nätterna
flyger svarta drakar under en brinnande himmel
skapar självlysande nätverk i gryningen

Vandrar som andar bland vanliga andra,
vanligt folk, som samlar grejer
Vi är obundna viljor med konsten som gift
Utan pengar som förför
Vi är staten som upphör




Fri vers av Anna Sandahl
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-06 19:10



Bookmark and Share


  Gin83
Första stycket är ett stycke magi!


2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Sandahl
Anna Sandahl