Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt händer det.


A contre sens - titre officiel

Hörden en låt
när jag låg
på stranden
i Falkenberg

jag gillade den

så när jag 
kom hem
till sommarhuset
addade jag den
till min Spotifylista
och som den 
musiknörd jag är
kollade jag upp
låten och sångerskan
på Youtube också


så döm om min förvåning

när hon såg ut som min dotter

fast mörkare och vuxen


eller som min fru

sa;

- Herregud, samma näsa

ja samma ansikts drag


har du en syster
du inte känner?


https://www.youtube.com/watch?v=9ksdbEwyhMc




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-06 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP