Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sett över tid blir allt relativt.


Sveriges rikaste man

genom tiderna
hette Arpe 
som vid sin död
ägde
inte mindre än
tre flintyxor
till dagens
penningvärde

ca 900 miljarder.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-07 07:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kommer ingen om du inte sätter fart på pengakarusellen nu.
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP