Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen


Stålmönster i själen.

Arg svart sådan.

Utan vettig ånger,
viker han snart ihop sig.

Hammarlacken spricker,
och flagorna flyger oplanerat mot allting.

Tycks det!

Stålet spricker och kvider.

Och det svider!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-07 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP