Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM I PROFETIAN


LJUSBRON ÄR KOMMEN

LJUSBRONS MANIFEST

Igår jag ser:
En bro ett moln som lyser självklart på himmelen
det strålade av ljus,
precis då jag grät av lycka över ett minne
och jag tittar upp mot himmelen
och där var som en bro av ljus i molnen..
på bron där jag stod - och mindes
hur Kärlek KÄNNS
Varsdags-Magi <3

Namasté
/DominiQue 


________________
Foto & Ord
DominiQue NVC Costa
DominiQues Multidimensionella HjärtExpedition
Sjunde dagen, åttonde månaden 8
Ljusbrons år 2015 eft.Kr




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-07 11:46



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack fine Lasseman igen och nu Du käre ULJO, LJUSBRON Mellan själar bortom tid, rum, norm och form, där Kärlekens alla länder sammanbinds oavsett dimension, den bron tror jag vi tillsammans kan skapa om hjärtat vill, längtar och tror..
LoveBlessings
DominiQue
2016-04-10

  ULJO
Finstämt
2016-04-10

  Lasseman VIP
Likt bron över.. till kärlekens land
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen