Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart är kort


Dans månsken och sång
skrattade ofta
det var då
när vi var två
tankar finns kvar
de är allt jag har
söker ofta svar




Fri vers av Nannie
Läst 235 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-07 12:04



Bookmark and Share


  Tigeröga
Nice
2015-08-18

  Lars Hedlin
Vemodigt på ett sätt men fint!
2015-08-07

  Ronny Berk
väl tänkt och skriven poesi, ja !
2015-08-07

  louisegirl
Jättefint
2015-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om det som varit och det som är!
2015-08-07

    ej medlem längre
Berörande och vackra rader
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie