Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en face






för ett ögonblick
var jag lik mig själv

jag torkades ren från födelsen
bars bort för att vägas

nästa gång jag undrade
var jag lik min bror

då blev jag arbetsför
han klämde på mina muskler

i dag hittade jag pappa
särskilt i kinder och runt ögonen

nu väntar jag tålmodigt
på vem som står i tur

att berätta med sitt ansikte
vem jag är




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-07 16:04



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
kanske är det i spegeln alla svaren finns. bra bra!
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP