Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag,

mina tankar skiljer sig tusen mil från dina

det regnar 

men aldrig kan vi se regnbågen tillsammans.




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-08-07 18:42



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Stark och imponerande
text som är berörande
2016-05-21

  anits VIP
Starkt och tänkvärt skrivet!
2015-09-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
väldigt bra fångat
2015-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om längtan och saknad!
2015-08-10

  Lars Hedlin
Berör i stark närvaro!
2015-08-08

  soligajag_1 VIP
Så stark längtan efter sin kärlek!!
2015-08-08

    ej medlem längre
It is never to late..to realize is also
a matter of time, my dear..!
2015-08-07

    ej medlem längre
Så berörande och vacker ...
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP