Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvarglömda sommarblommor.


Plågsam död (Höstmörker)

Ensamt blomster någon glömt
en konsekvens utav överflöd
ödet den därför dömt
till en mycket plågsam död.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-09 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP