Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland finns det mer än vi tror


Vägen ur lunden


Kom tillbaka, sade de

Såg något som glimmade
Inte var det guld,
inte en vattenreflex
Skyndade på stegen

Det finns ingen väg ut, sade de

Men jag såg stigar som försvann över bergskammen,
de skymtade som ådrorna inuti
ett spirande löv
Där uppe gick får
likt vandrande tussar

På marken intill mig låg rep och hackor
Berget var grönt och välkomnande
Krönet
tedde sig ensamt
När jag såg att också det glimmade
stannade jag.



6/3 2011




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-10 13:52



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Mytiskt,
mystique
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP