Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var tyst länge

nu viskar en röst,
tyst och blyg
lek, lev och le
spring och flyg
möt livet
gläds!

en annan röst hörs,
tig!

som två vargar i strid
aldrig sams
jag matar den nätta
med min väntan
men längtan är inte löfte om ro




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-11 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP