Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"I wont cry, and even if i do its not because of you"

Himlen och mina ögon är samma färg
känner intensiteten
krossar glas
spränger berg

tar flickan du är kär i i handen, går iväg mot explosionen
vänder om huvudet, ser dig i ögonen
du fattar nu, att det var jag hela tiden




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-11 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans