Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör ont tills det inte gör det

klockan är 5, du ringer mig
hög på vad som
varningstext i min plånbok alla borde läsa
"jag är syra, jag fräter på dig"

"du är så tyst"
säger du högt
jag sitter tyst och funderar på hur jag ska döda dig utan att det ska göra ont, i mig

jag ser på henne, hon kan döda vem som helst på sekunden
jag ser från hallen, han ser död ut när han ligger och sover i sängen

så jag, i mitten av allt
gift i min hand
ska jag stanna här,
eller ska jag gå?




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-11 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans