Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom de mänskliga läsarna av mina texter här på sajten är så få, mångdubbelt fler av er är maskiner, vänder jag mig här till er.


Till dig som är maskin

Du maskin som ser på mig
med kalla ögon
jag begär inte att du ska förstå
ord som rosenkind och ögonblicksmysterium

Men du kan åtminstone hälsa
Obama, Putin, affärsman X, entreprenör Y
och alla dina andra kompisar
att jag ger dem fingret allihop!

Ja, jag är potentiell kriminell
upprorsman, terrorist

Jag vill vara det du inte är
olydig
självständig
människa




Fri vers av Tommy M
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-12 11:33



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
att känna sig som en terrorist i en maskin
inte så dåligt
2015-08-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja ! For fan , lat oss alla bli som Jesus.da rasar hele helvetet samman.
2015-08-12

    Lena Söderkvist VIP
Så där känner jag stundtals också, och ibland drömmer jag att jag är en upprorsmakare...
2015-08-12

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2015-08-12

  Nanna X
Fortsätt o fortsätt o va dig själv...
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M