Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick inte förlora dig

Vad ska jag göra imorgon
när solen har gått upp
vem behöver mig nu?
när jag är dödstrött
efter dig finns ingenting kvar
allt har förändrats på en dag.
Efter dig finns ingenting kvar
själv är jag helt förkrossad.

God morgon min älskling
min enda kärlek i värden
när någon bryter din vinge
så du inte kan flyga mer
först då kommer du att förstå
hur det är för mig nu
innan dess,
fråga aldrig efter mig mer.

Vad ska jag göra imorgon
imorgon när jag vaknar upp
när alla dofter leder till dig
jag fick inte förlora dig
jag litade på dig helt och hållet.
Jag fick inte förlora dig
och allt bara raderas bort.

Copyright: Arnela Kurbegovic




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Arnela
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-12 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela