Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Mobbade och Tuffa

Sommarlovet
är snart till ända,
nu går det åter
mot kulen höst.
Och nu går några
skolelever,
med ständig ångest
i sina bröst.
Nu börjar plågotid
igen,
för den som inte
har en vän.

Snart,
får de mobbade
åter höra,
fula tillmälen
dagen lång.
Med ord som fordom,
blott kunde höras,
i det som kallades
drängjargong.
Det är från Tuffa,
som inget vet,
om bitter ängslan
och ensamhet.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-12 13:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt att det ska behöva vara så...
2015-08-14

  Öknens Ros VIP
det är hemskt med mobbing, och på skolgården kan man inte undkomma mobbarna..
2015-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Och varför? Jo, på grund av det liberala daltandet med de asociala.
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl