Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske har du en digital Labero bland dina vänner på FB, eller kanske inte...


Den digitala illusionisten

Hen gömmer sig
bakom
ett @
men har över
10.000 följare
som alla
LAJKAR
FAVVAR
DELAR
eller
RE:TWEETAR
varje gång
hen publicerar

något.

Men vem är hen?




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-12 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP