Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En katt med tur


Katt möter katt


Lilla du
tänker hon
varför kan
inte du
vara begåvad med
allt tålamod
som finns

En ny vän
är väl bara bra
Måste du nödvändigtvis
se honom som
en konkurrent

Förvisso är han
en nostokig hane
Ändå
försök förstå
han är liksom
traumatiserad

har varit skeppsbruten
i
Djurgårdskanalen.



13/8 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-14 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant om katter
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP