Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så det kan bli

nakna kroppar dansar
badar i solskenet träffar
flygande träkloss




Bunden vers (Haiku) av speglad
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-14 17:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Galet bra.
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

speglad