Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Mitt hjärta ömmar
Det är ännu grumligt
vad du varit med om

Ändå, i dina ögon och i
din skälvande röst
skymtas djup smärta

Jag ömmar för jag bevittnat
din kamp
bevittnat hur du vänt dig om
påbörjat din
själfulla resa mot ljuset

Rörd av den kärlek du ger
dig själv
och därigenom andra
att du må vakna
bortom dig och mig
till ett.




Fri vers av speglad
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-08 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

speglad