Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill åka luftballong

Jag vill åka luftballong, upp genom stratosfären
Jag vill följa vinden hela vägen tills dess topp

Jag vill lämna myror och småsinnen
Jag vill sväva fritt i ett intet

Jag vill inte känna något stopp
Jag vill inte vara kedjad till denna jord

Jag vill åka luftballong stiga över universums andetag
Jag vill falla ner i ett hål, djup ner till världens födelsesång

Jag vill se allt för vad det är
Jag vill allt och inget




Fri vers av byggpoeten
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-14 23:25



Bookmark and Share


  agneta pichler
En resa oändlig
Ta med kompass
Så du hittar hem..
2015-10-08

    ej medlem längre
En resa som inte går att glömma:)
2015-08-16

  Marianne Räf
Häftigt ... Förstår att du vill lämna
denna jord !! Åtminstone för ett tag !
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten