Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens mening

Kärlekens mening


Det kom en stund
Då jag bara förstod

Jag insåg
Vad kärlek är

Det var så enkelt
Det är så enkelt

Det är du som fyller mig
Med den vackraste känslan

Det är du som gör
Att jag känner mig så lycklig

Det är du
Bara du

Det är du
Som är kärleken




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-15 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros