Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är ingen billig parfym...


Tabac

Så heter
min hund

för 4 år sedan

gick jag inte

nära en hund
jag undvek
ALLA

som hade hund

men
idag

är jag en stolt

husse
och hundägare

tack
för det

Tabac!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-17 00:34



Bookmark and Share


  Tilda67
Grym hund :)
2015-08-17

  Hanna Mari Wallin
Härligt att läsa

Om det är Tabac på fotot så säger jag bara vilken fin hund
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP