Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam men ändå inte


Att leva ensam i tvåsamhet
är svårt
mitt hjärta säger gå
du kan inte förstå
dig går inte att nå
ska det vara så svårt
för dig att förstå




Fri vers av Nannie
Läst 298 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-17 10:47



Bookmark and Share


  mollyp
Svår dilemma detta, men vanligt skulle jag tro, du formulerar detta bra, på få ord
2015-08-25

  Tigeröga
En känsla som känns igen av många, tror jag+++ snyggt
2015-08-18

  louisegirl
Berör och känner igen, så väl <3
2015-08-17

  Lars Hedlin
Den känslan känner jag igen allt för väl..Kramar till dig!
2015-08-17

    ej medlem längre
Smärtsamma rader...
berör..
2015-08-17

  Rise Little One
Ibland går inte kommunikation så bra mellan tvåsamhet!
2015-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Väl vald titel till texten som berör!
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie