Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disharmoni

 

 

 

livet så motstridigt

svårt finna mening med allt

ändå tvingas man vidare

av någon inre drivkraft

 

ibland vill man bara lämna

ge upp inför allt det svåra

så lätt att tänka svarta tankar

man vill bara ge upp

 

ändå plågar man sig igenom

alla dessa svarta dagar

dagar av ångest och vånda

över livets svåra stunder

 

så länge ljuset brinner inom

kan jag inte ge upp

det finns så mycket att leva för

det vore skam att ge upp

 

tänka på alla fina stunder

som ändå finns där

och fler lyckliga stunder som väntar

nej, jag ger inte upp

inte än på länge

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-17 13:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet!
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP