Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

Du är en reflektion.
Du är allt det som jag kunde va.

Du är perfektion.
jag är det svarta fåret, ingen vill ha.

Jag är som en infektion.
Du är det som passar in i vilken situation.

Jag är huvudvärken som trycker på.
Du är lyckan som alltid kommer bestå.

Jag är mörket, som kommer dö ut.
Du är ljuset, som aldrig kommer ta slut.




Bunden vers (Rim) av BlurryFace
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-17 17:23



Bookmark and Share


  Thurizas
Som den åskådare jag själv är och varit känner jag väldigt starkt när jag läser dina ord. Stark denna! Tack för att du delade den.
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

BlurryFace
BlurryFace